Fruitplukdag 2019 gaat niet door

Zo goed als geen appels en peren in onze assortimentstuin
Door de koude temperaturen in het voorjaar zijn er dit jaar zo goed als geen appels en peren in onze assortimentstuin. Onze jaarlijkse fruitplukdag op zaterdag 21 september 2019 zal daarom niet doorgaan. 

Fruitplukdag 2018

In combinatie met onze jaarlijkse fruitdag hebben wij op 15 september 2018 van 10.00-15.30 uur onze boomgaard opengesteld  om zelf appels te plukken. Ieder gezin mag die dag 2 kilo appels, pruimen en/of peren

gratis

bij ons plukken. Boven de 2 kilo kost het fruit €1,00 per kilo, m.u.v. de Santana appels. Koffie, thee en vlaai zijn tegen een kleine vergoeding verkrijgbaar.

In onze speciaal aangelegde "assortimentstuin” houden wij vele oude en nostalgische fruitrassen in stand. U bent van harte welkom om kennis te maken met de grote verscheidenheid aan appels die in onze assortimentstuin staan. Hierin staan zo’n 150 soorten appels, ca. 50 soorten peren en tientallen soorten pruimen en kersen.Veel oude en nostalgische fruitrassen, maar ook nieuwe rassen. 

milieuvriendelijke appels

Wilt u liever niet spuiten? Dan kunt u de milieuvriendelijke appels eens proberen. Deze rassen zijn schurft- en meeldauwresistent, waardoor u zonder spuiten tóch een mooie appel krijgt.

Onder vakkundige begeleiding wordt u rondgeleid en krijgt u tal van informatie over de vele rassen. U mag ook zelfstandig rondlopen.

Rondom Groot Welsden treft u wegwijzers aan die u leiden naar onze assortimentstuin.

Bij voorkeur graag bij de kwekerij parkeren en al lopend (ca. 500 meter) de assortimentstuin bezoeken. Diegenen die moeilijker ter been zijn, kunnen bij de assortimentstuin parkeren.

Deelname zonder aanmelding. Denk bij slecht weer aan stevig schoeisel.

Neem a.u.b. een eigen draagtas mee. 

Contact

Powered by FiloLabs