Fruitplukdag op 16 september geannuleerd

Tegenvallende oogst door late vorst in voorjaar
Helaas kan onze jaarlijkse Fruitplukdag in september dit jaar niet doorgaan. Door de late vorst dit voorjaar zijn de bloemen / vruchtjes bevroren en hangt er bijna geen fruit in onze kwekerij. Hopelijk hangt er volgend jaar wel weer voldoende fruit in de boomgaard en kunnen we u dan weer van harte welkom heten!

Gratis tuinadvies gaat wel door

De Tuinadviesdag gaat op zaterdag 16 september gewoon door. Van 10:00 tot 15:00 zijn er weer vier ontwerpers aanwezig. Het is mogelijk gratis met hen uw tuinwensen te bespreken en eventueel een vervolgafspraak te maken voor een beplantingsadvies op locatie. Het ter plekke laten maken van een eenvoudige schets voor een border is ook mogelijk. Met deze schets kunt u terecht bij onze verkopers die u vervolgens verder helpen met het uitzoeken van de juiste beplanting.

Aanwezige planten kunnen direct worden meegenomen. U kunt ook een vrijblijvende offerte opvragen of de planten laten bestellen.

Tip: neem een foto, afmetingen of een schets op schaal mee om uw wensen te verduidelijken. Geef duidelijk aan hoe uw tuin ten opzichte van het zuiden is gelegen.

Contact

Powered by FiloLabs